Faste aktivitetsdage

Torsdage fra kl. 17.00 til ca. 19.00 og lørdage fra kl. 09.30 til ca. 13.00. Der er fortsat nok at gøre både for de ”søstærke” og for ”landkrabberne”. Alle er velkomne til selv at sejle ud passe Havhaven, men der foregår normalt fælles aktiviteter.
Erling Engelhardt sender påmindelse ud dagen før, det samme gælder, hvis der aflyses, bl.a. når dårligt vejr forhindrer at sejle ud

Arrangementer/aktiviteter:

6. maj, Østerssafari – v/ Erling Engelhardt.
Vi mødes ved Hjerpsted Kirke kl. 12.45. Derfra kører vi samlet til en lille p-plads tæt ved Vadehavet. En kort gåtur på stranden inden vi går ud til østersbankerne, ca. 400 m. ude. Østersbankerne ligger i den reneste del af Vadehavet. Turen ud i havet er fysisk anstrengende, idet der er 10 – 20 cm klæg (mudder). Der er lavvande kl. 13.15.

Det udsendes om kort tid en nærmere orientering samt vilkår for tilmelding. Der bliver gratis deltagelse, men egen-betalt transport.

23. maj, 27. juni: Fællesspisning i FMF – v/ Erling Engelhardt.
SMAGs køkken tilbereder måltider med råvarer fra Havhaven. Spisningerne er for Havhavens medlemmer og deres personlige gæster. Der vil blive udsendt invitation.

9.-10. juni: Havnens Dag -  (Vild med Vand). Tovholder Søren Østergaard

7. juli: Havnefest - Tovholder Christel Ebsen

10.-11.-12. august - Kystkulturfestival - Funny Boat - Boder til Havahaven i fiskerihavnen.

Øvrige arrangementer/aktiviteter aftales på medlemsmøderne